Sejauh manakah kesungguhan, keikhlasan, kebenaran dan kejujuran Parti Politik membawa arah tuju yang sebenar.....?

……….Dan demikian itulah keadaan hari-hari (dunia ini dengan peristiwa-peristiwa kemenangan atau kekalahan), kami gilirkan dia antara sesama manusia, (supaya menjadi pengajaran) dan supaya nyata apa yang diketahui Allah tentang orang-orang yang tetap beriman (dan yang sebaliknya), dan juga supaya Allah menjadikan sebahagian di antara kamu orang-orang yang mati Syahid. Dan (ingatlah), Allah tidak suka kepada orang-orang yang zalim.

- Surah Ali Imran ayat 140 -

Petikan Al-Quran.

Topik Terkini.

Sunday, April 18, 2010

Kerajaan PR Kedah Menghitung Hari.

MB Kedah tidak senang duduk di bangku empuknya apatah lagi orang2 yang berada disekelilingnya. Merah padan muka Ustaz apabila mendapat tahu tindakan terbaru yang dibuat oleh bekas Exconya YB Tan Wei Shu. Maki hamun dilemparkan kepada pencacai beliau kerana gagal mengawal keadaan seperti mana mereka menjaga Arumugam suatu ketika dahulu.

Apa sudah jadi Ismadi dan Sanusi…..?

Saya tahu mahu mengulas panjang soal kepincangan Kerajaan PR di bawah pimpinan PAS kerana rakyat sedang merasai keperitannya.

Apa yang ingin saya perkatakan kepada rakyat Kedah, Kertas Pembubaran DUN Kedah sudah siap sedia dan Ustaz tidak keberatan untuk persembahkan kepada Tuanku. Hanya masih bertahan kerana pencai2 berjanji akan pastikan tindakan segera diambil mengembalikan kepercayaan rakyat lebih-lebih lagi kepercayaan Exco dan YB. Riuh rendah mereka bermesyuarat di Batu 9 Kota Sarang Semut. Kini kepercayaan pada Anwar sudah mula hilang…..

Sesungguhnya yang pasti Peralihan Kerajaan Baru akan berlaku. Kita tunggu…..

Seorang demi seorang akan lakukan.....

Print Friendly and PDF

No comments:

Post a Comment

Sebarang komen yang dibuat tidak terlibat dengan Sungguhka. Adalah menjadi tanggungjawab dan etika pemberi komen.

There was an error in this gadget

Followers

Blog Ikuti.