Sejauh manakah kesungguhan, keikhlasan, kebenaran dan kejujuran Parti Politik membawa arah tuju yang sebenar.....?

……….Dan demikian itulah keadaan hari-hari (dunia ini dengan peristiwa-peristiwa kemenangan atau kekalahan), kami gilirkan dia antara sesama manusia, (supaya menjadi pengajaran) dan supaya nyata apa yang diketahui Allah tentang orang-orang yang tetap beriman (dan yang sebaliknya), dan juga supaya Allah menjadikan sebahagian di antara kamu orang-orang yang mati Syahid. Dan (ingatlah), Allah tidak suka kepada orang-orang yang zalim.

- Surah Ali Imran ayat 140 -

Petikan Al-Quran.

Topik Terkini.

Monday, January 9, 2012

Nuar vs Min vs Jah vs Dar.

Diluah mati bapa

Ditelan mati emak

Dikebam....... 


Suka Sama Suka.......

Terserah pada pembaca untuk mentafsir gambar di atas.

Print Friendly and PDF

11 comments:

  1. 2 Orang tersenyum dan 2 orang muka sedis, ada makna tu.....

    ReplyDelete
  2. tnk god for saving my boyfwen

    ReplyDelete
  3. ANUAR HANG DAH TUA...TAUBATLAH...KEGEMBIRAAN ENGKAU TAK AKAN LAMA...HATI MU TETAP MENDERITA KERAN ABANYAK DOSA...

    ReplyDelete
  4. shamsidar taharin bekas pelajar sek men sains p pinang (STSSS) SPM 82

    ReplyDelete
  5. Dar tersenyum lebar sebab akan terus dapat menikmati k*** bengkok abang nuar. Min punya kecil halus tak puas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm tau2 jer nuae punye bengkok...dah prnah brsama dgn nuar ke?

      Delete
  6. Bila Karpal dah cakap masa mengulung, tak boleh dakwa anuar sebab suka sama suka..makna dia buat la..apa lah perasaan wan azizah? kesian dia tak nak jadi isteri derhaka...dan pa pulak pandangan ulama PAS???

    ReplyDelete
  7. Beghehhhh!! suko sama suko.....bukan nak menggode cume nak meniage..kopi janda !

    ReplyDelete
  8. Salam, mohon linkan blog sy disini, tq.
    http://pemikirpolitikjerantut.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. bertuah lah .depan pun balon.belakang pun balun.

    ReplyDelete
  10. ada tak gambar jijah berdakapan dgn shamsidar masa peristiwa ni? bukan apa, desas-desus kata depa bukan BFF (best friend forever), cuma nak confirm saja kebenarannya.

    ReplyDelete

Sebarang komen yang dibuat tidak terlibat dengan Sungguhka. Adalah menjadi tanggungjawab dan etika pemberi komen.

There was an error in this gadget

Followers

Blog Ikuti.